Informații privind plata cu cardul bancar

 

Cu plata cu cardul bancar, puteți face cumpărături convenabil și în siguranță în magazinul nostru. După ce ați comandat bunurile selectate, veți fi direcționat către site-ul web K&H Bank, unde puteți plăti cu cardul dvs. bancar prin tranzacția criptată utilizată în prezent de Bancă, care este considerată cea mai sigură. Tot ce trebuie să facă clienții noștri este să faceți clic pe „plată prin card bancar” atunci când selectați metoda de plată, apoi să introduceți numărul cardului, data de expirare și codul de securitate format din trei cifre pe serverul de plăți K&H Bank.

K&H Bank acceptă carduri de tip VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro și JCB. Cardurile bancare emise exclusiv pentru utilizare electronică pot fi acceptate numai dacă utilizarea acestora este autorizată de banca emitentă a cardului! Vă rugăm să verificați la banca dvs. pentru a vedea dacă cardul dvs. poate fi utilizat pentru achiziții online.

După o achiziție reușită, K&H Bank va emite un număr de autorizare pentru tranzacție, care merită notat sau tipărit întreaga pagină. În cazul unei tranzacții nereușite, K&H Bank va indica motivul erorii într-un mesaj de eroare.